由於我地本來想食semi buffet dinner 入埋waiting list 都食唔到到最後我地轉戰左Semi buffet lunch食的時間係14:00-16:00果輪相對上易book好多 walkin 都有得食(っ`ᵕ´c)《反正都係 豪多少少》我地揀既兩款主菜加左$50做升級◝(⑅•ᴗ•⑅)◜..°♡💡扒肉眼🥩· 焗新薯·炒時蔬·紅酒汁🍷例牌要的是五成熟 賣相一流 件扒成隻碟咁大塊🍽身上的網紋格令食物顯得更高級精緻 ✧︎⋆*外層食到煎得微香脆 肉質煎得很稔 肉汁都鎖住 牛味幾香 我比較鐘意唔點個紅酒汁食不過貪心少少 如果佢厚身返d 就perfect 喇 👍🏻配菜方面 焗過既薯仔 外皮口感甘甘香香的很可以♡💡龍蝦🦞班尼迪蛋🍳龍蝦肉超大的兩舊 肉質都煮得好爽口 底部有塊英式鬆餅 吉穿左既蛋黃流左落去幾好食班尼迪蛋得相當成功😂(唔識俾評論😂坦白講第一次食𝚋𝚎𝚗𝚎𝚍𝚒𝚌𝚝 𝚎𝚐𝚐自問一個好鐘意食太陽蛋既人 呢種食法有啲唔開心🙈 我個蛋黃呀😫 💡冷盤前菜小食 需出自助區取 疫情期間全部用少少碟形式 選擇有十幾款 選擇唔算少而且味道都唔錯 海鮮類:¹香檳蟹腳 ²青口 ³龍蝦🦞⁴翡翠螺
到最後我地轉戰左Semi buffet lunch
食的時間係14:00-16:00果輪
相對上易book好多 walkin 都有得食(っ`ᵕ´c)

💡扒肉眼🥩· 焗新薯·炒時蔬·紅酒汁🍷

💡是日餐湯: 煙肉雜菜忌廉湯
米奇頭又悄悄地出現左起頭盤餐湯度🥰
表現就為一個有煙肉粒不過不失既白湯( ´•ᴗ•ก)՞ ՞
是日餐湯: 煙肉雜菜忌廉湯

✰ 平日lunch set $288/位 假日要收多$100

✰ 需收取加一服務費

✰ 午餐分12-2pm ;14-16pm 兩輪

✰ 人均$482

✰ 每檯可以同迪士尼朋友拍照留念📷 一樣 疫情期間只能有距離限制🚫|———1.5m———|下影相

✰ 最後飽到晚餐都食唔落(* .ˬ.)"
扒肉眼🥩· 焗新薯·炒時蔬·紅酒汁🍷
冷盤前菜小食