雖然好多朋友仔逢初一 • 十五食素🌱但其實💚𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐌𝐨𝐧𝐝𝐚𝐲💚都一樣流行岩岩個星期一我就去左食個𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡☀️~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ☀️ 𝐕𝐞𝐠𝐚𝐧 純素午市套餐 ($78起) ☀️▪生酮夏威夷三文魚牛油果沙律碗自家製檸檬薑汁 • 時令水果及蔬菜 ($108)𝐉𝐮𝐦𝐛𝐨 𝐒𝐢𝐳𝐞藍莓🫐 • 紅黃甜椒 • 綠色蔬菜 • 牛油果🥑 • 紫椰菜……夠晒色彩繽紛🌈不過最特別一定係用蒟蒻做既素三文魚粒🐟,如果點豉油 • 𝐖𝐚𝐬𝐚𝐛𝐢都幾難分😂自家製檸檬薑汁💛酸甜中帶少少薑辣,幾𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡💦.▪泰式冬蔭螞蟻上樹金邊粉 • 風琴豆腐 • 芫茜 • 時令蔬菜 ($108)加左蛋 • 蕃茄仔 • 素肉碎…一齊炒🔥望落去唔係好深橙色,但食落冬蔭功味都幾出🧡撈埋花生碎粒🥜,食落更加香口😝旁邊仲有脆卜卜既蝦片 • 大大件風琴豆腐 • 原片菠蘿🍍 勁搶鏡🤩.▪野飲(跟餐配)熱 • 京都宇治玄米茶 / 凍 • 斯里蘭卡伯爵茶,不過我地就用優惠價升級左咖啡☕️▫️熱 • 燕麥奶咖啡 (跟餐+$26)▫️凍 • 伯爵茶咖啡 (跟餐+$30)啡味濃☕️用燕
雖然好多朋友仔逢初一 • 十五食素🌱
但其實💚𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐌𝐨𝐧𝐝𝐚𝐲💚都一樣流行
岩岩個星期一我就去左食個𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡☀️

☀️ 𝐕𝐞𝐠𝐚𝐧 純素午市套餐 ($78起) ☀️

▪生酮夏威夷三文魚牛油果沙律碗
自家製檸檬薑汁 • 時令水果及蔬菜 ($108)
自家製檸檬薑汁💛酸甜中帶少少薑辣,幾𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡💦
生酮夏威夷三文魚牛油果沙律碗 自家製檸檬薑汁 • 時令水果及蔬菜

加左蛋 • 蕃茄仔 • 素肉碎…一齊炒🔥
望落去唔係好深橙色,但食落冬蔭功味都幾出🧡

撈埋花生碎粒🥜,食落更加香口😝

▪野飲
▫️熱 • 燕麥奶咖啡 (跟餐+$26)
▫️凍 • 伯爵茶咖啡 (跟餐+$30)
啡味濃☕️用燕麥奶口感都好滑。
凍 • 伯爵茶咖啡
熱 • 燕麥奶咖啡