2022-05-10 286 views
$10 Gelato!? 你無睇錯😂我都係咁啱經過尖沙咀👀,先發現呢間「零食物語」入面嘅雪糕店🏠,做緊推廣🤤原價$39一球而家$10就食到‼️仲要加幾多球都係$10🙀平時食Gelato都幾十蚊一球,所以真係好抵‼️Gelato $10一球🍦味道有朱古力🍫、宇治抹茶🍵、烘焙綠茶、青提🍇、香蕉🍌、北海道牛奶🥛、芒果🥭,可自選杯裝或脆筒裝。次試咗朱古力🍫、烘焙綠茶🍵、青提🍇。🍫朱古力:味道濃郁,而且甜度適中,唔會封喉👍🏻脆筒裝好似特別大球咁,我地食左幾啖先記得影相😂🍵烘焙綠茶:有茶香,唔會太甜,仲有茶微甘嘅感覺😋🍇青提:味道似香印提子,好似食青提味軟糖咁,口感較上面兩款Q彈,而且會相對較甜啊🍯整體唔會太甜封喉,食完唔會口渴要飲水,Gelato比平時普通雪糕口感更豐厚,味道都幾好,最緊要係$10一球,CP值真係超高囉🤣試食價唔知到幾時,大家把握機會啦🎉🎉

Gelato $10一球🍦

次試咗朱古力🍫、烘焙綠茶🍵、青提🍇。
🍵烘焙綠茶:有茶香,唔會太甜,仲有茶微甘嘅感覺😋

2022-05-09