2009-11-15 31 views
自從食過DONQ既咖啡蛋糕,每次行sogo都會想買黎食今次sogo thankful week,一場黎到點會唔幫襯下呢(10%off只係藉口,不過平左$0.8)買了至愛既咖啡蛋糕 $8.5(友人話佢既牛油蛋糕一樣咁好味)我鍾意揀面層多d焦既,焦既位香得黎甜甜地,有點似焦糖咁,個蛋糕鬆軟得黎唔會好油,一如以往既好食仲順手買左菠菜芝士包 $12,回家加點水番叮,仲係好硬,芝士一點都冇溶(我都預左佢唔會溶哂,唔係點新鮮出爐可以賣呢,佢又唔係芝士夾心),d菜勁乾以個包既硬度睇黎,就算係新鮮出爐時,都唔會好軟熟,我就覺得唔好食喇,呢個價錢,唔值得試雖然個菠菜芝士包令我有點失望,但食左DONQ咁多產品,加上咖啡蛋糕拉分,我都係會俾個笑面佢,一定會番轉頭既麵包店嘛~
自從食過DONQ既咖啡蛋糕,每次行sogo都會想買黎食
(10%off只係藉口,不過平左$0.8)

買了至愛既咖啡蛋糕
$8.5(友人話佢既牛油蛋糕一樣咁好味)

仲順手買左菠菜芝士包

$18 (Tea)
  • 咖啡蛋糕