$100 100支啤酒係咩玩法?真係未試過打邊爐飲啤酒唔洗就住就住咁叫都米話唔爽呢﹗我地好努力之下都係飲咗12支,仲有88支可以兩個月內用埋佢,即刻Mark時間再黎啦,計返條數,$1一支,仲要係德國啤,9款任揀,上面呢幾隻都幾好飲,真係抵到無朋友。一開始開咗個啤酒Plan之後先叫個炸雞軟骨食吓餸吓酒先。跟全叫咗個龍蝦刺身,然後再椒鹽兩食。隻龍蝦都算大隻,兼且幾新鮮。本來想食美國桶蠔,不過呢度無,所以改食廣島蠔,一份有6隻,雖然細隻過D美國桶蠔,不過味道都唔錯。碟牛望落去就瘦咗少少,不過食落又唔錯woo,新鮮度高,其實少D脂肪仲好啦。即炸紫菜響鈴,可以淥或者就咁食,我就覺得淥一淥先食正D。呢度D餃類都唔錯,叫咗個三式餃拼盤,有雲吞水餃加韭菜餃,三款都好食,三款都似係自己整嘅。另外仲叫咗勝子,一人一隻,好鮮味好好食。炸魚片頭同埋鯪魚滑就後加嘅,都唔錯。
$100 100支啤酒係咩玩法?
一開始開咗個啤酒Plan之後先叫個炸雞軟骨食吓餸吓酒先。
即炸紫菜響鈴,可以淥或者就咁食,我就覺得淥一淥先食正D。
另外仲叫咗勝子,一人一隻,好鮮味好好食。
炸魚片頭同埋鯪魚滑就後加嘅,都唔錯。