2023-11-14
我同朋友係上個月黎到依間近排超人氣嘅和牛燒肉一郎😽佢每日都會更新個和牛識別番號,令每一個客人都可以知道和牛燒肉一郎當日使用嘅日本產和牛🥰佢嘅坐位係sofa卡位都非常之舒適☺️佢哋會係燒肉新幹線傳送啲肉過黎😝我哋今次就試咗Course D ,有齊4款黑毛和牛,每日黑毛和牛精選同海鮮3款😋仲要總共可以試到132款美食餐廳環境方面,岀面嘅自助bar有甜品,沙律吧,各款燒肉醬,炸物,飲品同爆谷😚仲可以係岀面自己diy 一朗名物丼,旁邊除咗有instructions 之外都有隱藏食法比大家睇🤓放題嘅黑毛和牛質素超高😍每一個部位嘅油脂分布,色澤,味道都超正😎海鮮嘅質素都不差,佢哋嘅海鮮都帶有海水嘅鮮味,令我最驚喜嘅係佢哋嘅魷魚🦑有成半隻手咁長🤩📍和牛燒肉一郎 地址: 佐敦佐敦道31-37號百誠大廈3樓推薦:💛💛💛💛🤍#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #likeforlike #香港美食 #佐郭美食
📍和牛燒肉一郎
地址: 佐敦佐敦道31-37號百誠大廈3樓