2023-03-19 1566 views
晚上同父母到官塘龍寶晚飯。服務態度勁差,錯漏百出,仲要夠膽收人13%服務費°1)叫2位翅泥1位2)叫2碗白飯仍然係泥1碗,追問修正並等候多時才來第二碗,但餸已吃完3)剛來第一碟餸,部長無端端拿來一碟橙,原來係要上隔離枱 但客人吾要 我地才剛開始吃 就攞嚟我哋枱'話係送嘅'但其中一個橙是巳經黑皮的4)飯後叫伙記攞個盒 當時酒樓伙記問要吾要袋 我回覆吾駛 等左好耐 都冇人攞泥 其間多次想搵人問都搵吾到 全部聾耳陳咁直行直過 '最後要自行到櫃枱追問 才把飯盒拿來 但强迫性地附帶膠袋一個'顯然已忘記我話吾要袋的5)出去埋單 收銀員態度奇差,客人check單又吾高興冷言冷語,當時係覺得奇怪點解服務費咁多錢'最後發現收13%服務費在咁差的服務質素下 竟然收服務費 13%!!!絕無下次!!!
晚上同父母到官塘龍寶晚飯。
服務態度勁差,錯漏百出,仲要夠膽收人13%服務費°
1)叫2位翅泥1位
4)飯後叫伙記攞個盒 當時酒樓伙記問要吾要袋 我回

在咁差的服務質素下 竟然收服務費 13%!!!
絕無下次!!!
2023-03-19