2024-03-22 219 views
前幾日發現灣仔QRE開一間新火鍋放題店,約班朋友去試下先。百花齊放套餐原價💰$398,現以推廣價💰$328 搶鮮嘗鮮! 去到店員提前同我地講可以先揀粥底火鍋或打邊爐,職員細心地解釋如果之後想食粥底都可以加比我地😍 然後每枱都會送一份海鮮大拼盤,有大蝦,鮑魚,扇貝,大蜆,百花小魚兒,按人數計喔🩷 未去過一間火鍋店野食選擇勁多,又有前菜,小食,點心,火鍋同甜品。超過100 款的手工點心,精選火鍋配料及解渴飲品,任意點選🤎 重點係150分鐘放題,全部都係任食任飲㗎!!而且絕不馬虎選擇非常多,前菜每樣都大大碟,點心亦好好味,仲要即叫即蒸,夠哂足料~下次可以再encore😍

未去過一間火鍋店野食選擇勁多,又有前菜,小食,點心,火鍋甜品。超過100 款的手工點心,精選火鍋配料及解渴飲品,任意點選🤎

重點係150分鐘放題,全部都係任食任飲㗎!!

Type of Meal
Dinner