2020-06-24 854 views
平時我都好喜歡食西餐,琴日同大仔去了又一城嘅Super sandwich 打算食焗薯,而我都喜愛食意粉,見到Menu有個二人set, 幾抵喎!1. 酥皮忌廉蘑菇湯忌廉湯好creamy , 酥皮焗到恰到好處,好可口2. 三文魚碎蛋沙律焗薯配沙律🥗仔仔最鍾意食三文魚,每次焗薯必定會點選這個三文魚焗薯,佢話薯仔🥔焗到很淋身,而三文魚都新鮮,至於沙律菜可以多一些更好!3.黑松露牛肝菌扁意粉好香好足料的黑松露,鋪了很多在意粉上,配埋牛肝菌忌廉汁意粉,很creamy!4.素春卷配炸芝士薯蓉球素春卷好可口,食咗焗薯再食炸芝士薯蓉球有些重複咗,如果改四條春卷都好好甜品:小蛋糕熱飲免費,但仔仔轉熱朱古力加$6 整體來講,好抵的平民化西餐set dinner

1. 酥皮忌廉蘑菇湯
忌廉湯好creamy , 酥皮焗到恰到好處,好可口
2. 三文魚碎蛋沙律焗薯配沙律🥗
3.黑松露牛肝菌扁意粉
4.素春卷配炸芝士薯蓉球
甜品:小蛋糕
熱飲免費,但仔仔轉熱朱古力加$6

整體來講,好抵的平民化西餐set dinner