2010-08-01
星期六6pm左右去到,爆晒場,好在等左一陣有兩個位, 坐低左即刻叫野食,早排上網買左2張coupon $20x2,可以食到一個Manhattan Combo(細薯條+熱狗+12oz.汽水),我個朋友代我出去賣,番黎先知佢額外再比多$38.5加左野,將我地兩個薯條一個細加到中(+$7), 一個細加到大(+$10), 再加左3款醬: 芝士(+$8.5), 蘑菇(+$6.5), sour cream(+$6.5), 而我地本來個餐係細薯條+熱狗(得個包and腸,要自己加醬的)+12oz.雀檸(免費轉的),呢間鋪出名係薯條,真係連薯皮的薯條, 唔錯, 加埋芝士,蘑菇,sour cream食好正,由於我鐘意食淋左的薯條, 所以食到尾淋左我都覺得ok,好味次序我覺得係 : 芝士>蘑菇>sour cream熱狗有3包醬自己加, 分別係茄汁,芥末和青瓜粒, 另外自己再可以拎埋酸菜絲都係唔洗加錢的,個包是普通的長形芝麻包, 腸仔味道唔錯, 大條, 不是脆皮~總捨來說我呢餐用左 $20(coupon)+$20 (coupon)+ $38(加醬加大薯條錢) = $78食左兩個熱狗,M si
早排上網買左2張coupon $20x2,
我個朋友代我出去賣,番黎先知佢額外再比多$38.5加左野,
由於我鐘意食淋左的薯條, 所以食到尾淋左我都覺得ok,
好味次序我覺得係 : 芝士>蘑菇>sour cream
熱狗有3包醬自己加, 分別係茄汁,芥末和青瓜粒,
另外自己再可以拎埋酸菜絲都係唔洗加錢的,
食左兩個熱狗,M size 薯條,L size 薯條和兩杯雀檸
$78呢個價錢食就ok好味啦~
我計過如果正價食呢d野要$118,咁就麻麻地啦~薯條係好味不過不是perfect好味!
因為去食mos burger or burger king呢個價錢會食到好味d
不過有coupon一試無況的~