2017-12-30 195 views
12月20日,同老友共23人做冬節食物有:濃湯雞絲翅,冬菇蚊鹿筋,需要提早三日預訂有招餐前三小碟(有黄金鮮尤,拍黄瓜,麻棘豬耳)招牌豉召聖子皇,蒜蓉粉絲蒸元貝王,新鮮雙冬羊腩煲,炸子雞,海魚(一枱食清蒸東星班,一枱煎封黑倉),芝士龍虾伊麵底。每天自購海鮮,所以食材夠新鮮。廚師廚藝絕對可以信赖,好味,讚不绝口。房間自乘一各,唔會受人騷擾,因只得一間房,但可以擺兩圍,坐26至28人,否則太迫,有獨立厠所,有雪櫃,半自助,唔需要服務員招待,除咗上菜時。要預早訂房,否則經常無房,坐樓下都可以,但無咁方便。最重要可以自我set 價錢及菜單(由300至500),豐儉由人,由老闆代寫菜及報價,亦可隨意更改,將貨就價,食到夠為止滿载而歸,
12月20日,同老友共23人做冬節
食物有:濃湯雞絲翅,冬菇蚊鹿筋,需要提早三日預訂
有招餐前三小碟(有黄金鮮尤,拍黄瓜,麻棘豬耳)
每天自購海鮮,所以食材夠新鮮。
廚師廚藝絕對可以信赖,好味,讚不绝口。
房間自乘一各,唔會受人騷擾,因只得一間房,
滿载而歸
2017-12-20
$450 (Dinner)
  • 濃湯雞絲翅,冬菇蚊鹿筋,招牌羊腩煲