2018-11-25
今日 同班friend 去灣仔做嘢, 因為要拿拿林快快手嘅關係, 平時麥麥麥食得多都有啲嫌,所以就揀咗去jollibee食快餐。今次我哋叫咗歡樂桶套餐,套餐都幾大份㗎,有六件雞,兩盒意粉,四個小食同埋四杯嘢飲,最欣賞呢到d雞, 炸得皮脆肉嫩, 非常juicy, 同另外一間連鎖店真係冇得比。小食可以揀粟米或者薯蓉,薯蓉更係非常滑嫩啦, 而粟米就非常香甜粒粒都飽滿。 另外嗰兩個意粉都好大盒,不過有啲美中不足嘅係, 條腸仔個層皮唔係好趣, 食慣脆皮腸我哋,梗係覺得有啲唔係好滿足。 不過偶爾一餐兩餐都冇乜所謂啦,最緊要啲雞舊好味。雞另外食快餐點可以唔叫薯條?我哋叫咗盒大嘅芝士薯條, 雖然呢度冇得自己shake, 但芝士粉夠多夠鹹香, 都已經非常足夠了。最後我哋仲叫左雪糕㖭,有芒果新地同埋朱古力新地可以揀, 芒果新地甜咗dd, 不過新地夠曬軟滑, 絕對係呢餐完美嘅結束。食完返到屋企 ,見yahoo團購jollibee樂趣雞有50%off, 梗係要即刻買番幾張再食過啦
因為要拿拿林快快手嘅關係,
今次我哋叫咗歡樂桶套餐,
套餐都幾大份㗎,有六件雞,兩盒意粉,四個小食同埋四杯嘢飲,
另外嗰兩個意粉都好大盒,
不過有啲美中不足嘅係, 條腸仔個層皮唔係好趣,
食慣脆皮腸我哋,梗係覺得有啲唔係好滿足。
不過偶爾一餐兩餐都冇乜所謂啦,最緊要啲雞舊好味。
另外食快餐點可以唔叫薯條?我哋叫咗盒大嘅芝士薯條,
最後我哋仲叫左雪糕㖭,有芒果新地同埋朱古力新地可以揀,