2018-10-07
做定運動就同男朋友嚟到mk食dinner^^ 妹妹之前嚟過呢間美味故事覺得幾好食,所以我地都嚟食下啦💪🏻💪🏻 Weekend都幾full. 最後就係打電話book定先啦!另外餐廳係用wechat place order geh. 如果唔試都可以叫侍應教你,呢個方法同大陸幾似,唔怕落錯單⭐️ 一坐低就會有杯凍冰冰嘅mango drink🍹細細杯,易入口(^^) 之後係mushroom soup~ 幾濃菇味,有點咸不過。Salad要左比較特別嘅海藻柚子寒天salad!! 好特別用上柚子醬,幾開胃。寒天整成條形,好似麵咁,配上醬汁食幾爽口🥗🥗 而小食係芝士神秘波波😄外面有塊青瓜嘅,入面應該係生果,真係幾神秘,要試下喔。Main要左安格斯牛柳,煎得好香,食落好腍身,幾juicy^^ 而配菜要左三文魚蛋沙律焗薯,上面好多料,啖啖都食到三文魚碎同蛋😺😺 甜品嗌左士多啤梨慕絲🍓🍓食落帶d酸,唔會咁濟🌈🌈 飲品要左西柚果茶,茶味幾重,唔錯!!
之後係mushroom soup~ 幾濃菇味,有點咸不過。
甜品嗌左士多啤梨慕絲🍓🍓食落帶d酸,唔會咁濟🌈🌈
飲品要左西柚果茶,茶味幾重,唔錯!!