2019-05-02 776 views
想食風味小炒,又想有小小新意,今日就黎試下呢間係土瓜灣幾出名既楚撚記。7點幾已經有唔小人排隊,等左一陣就有位,佢門口好貼心有兩排凳坐👍🏻Menu 有好多選擇,除左普通大排擋既小菜,仲有好多特色小菜,難得黎到當然試下佢特色招牌菜😊-推介必試💓蜜椒薯仔牛柳粒 ($98)薯仔粒細細粒,包住蜜糖同濃濃既黑椒汁,而牛柳粒都好入味肉味濃,敗筆係好細碟。-再推介👍🏻:酥炸黑松露菌醬芝心乒乓波牛丸 ($88)賣相幾特別,牛丸幾大粒,表面有小小鹽同胡椒粉,咬一下真係會流汁,而且好熱。佢既汁有小小似白汁黑松露醬,芝士味唔太覺,整體幾香口幾彈牙👍🏻-失望😞:燕麥金沙蝦球 ($90)其實係一堆燕麥放係上面,而下面既蝦球無咩味,感覺係撈堆d 咸蛋黃醬,無咩鍋氣,覺得同燕麥都唔係好夾,整體麻麻地。埋單無加一$276

推介必試💓蜜椒薯仔牛柳粒 ($98)

蜜椒薯仔牛柳粒

再推介👍🏻:酥炸黑松露菌醬芝心乒乓波牛丸 ($88)

酥炸黑松露菌醬芝心乒乓波牛丸

失望😞:燕麥金沙蝦球 ($90)

燕麥金沙蝦球

埋單無加一$276