Crostini 喺馬鞍山都開左接近半年時間,不過都未幫襯過,今日咁啱經過見到門口放左個牌,寫住精選飲品買一送一優惠,於是就黎試下啦店裡面除左賣咖啡甜品之外,原來仲有其他產品賣,衫呀袋呀毛巾都有,同埋都幾貴下店裡面CASHIER個位置就貼左今次推廣活動係指定左邉D咖啡,咁因為我比較中意抹茶味,於是就決定試下 凍抹茶咖啡($46)賣相睇落唔錯,隻顏色幾深,感覺應該都會幾濃抹茶味,但實際飲落去9成都係咖啡味,而抹茶味非常之唔突出,同飲普通咖啡分別不大幸好咖啡味都OK,唔會酸,甜度適中以買一送一呢個價錢有2杯咖啡都幾抵,如果以飲咖啡黎講味道唔錯,但抹茶同咖啡之間個比例太少就較為失望

幸好咖啡味都OK,唔會酸,甜度適中

2019-07-06
$23 (Tea)