2024-06-08 123 views
黃大仙中心嘅「豆乳狂人✨」真係一間超出色嘅特色甜品店!🍴🥤佢哋以頂級豆乳為基礎,研發咗一系列令人驚喜嘅創新甜品,每一款都好味到爆! 🤤首先要推薦佢哋嘅「綠茶紅豆小丸子」!☘️🔴 細緻滑嫩嘅豆乳配埋香濃綠茶同甜滑紅豆,再加埋彈牙爽口嘅小圓子,簡直就係人間美味!😋另一款「多芒楊支金露」同樣另我驚喜!🥭🍶 份量多濃濃嘅芒果,配上香脆嘅楊枝金露,又營養又好味!🤩我特別鍾意佢哋嘅「多芒西米」!🥭🍤 絲滑嘅西米搭配上香甜嘅芒果,再加埋濃濃嘅豆乳,絕對係夏日必備嘅清涼消暑佳品! 🧊最後,我要推薦佢哋嘅「牛油果吉列蝦粢飯」!🥑🍤🍚 軟爽牛油果配埋酥脆鮮甜嘅吉列蝦,再加埋香口嘅粢飯,保證令你垂涎三尺!😋👍總括嚟講,「豆乳狂人✨」絕對係一間值得一試嘅甜品店!🍴🥤😍

總括嚟講,「豆乳狂人✨」絕對係一間值得一試嘅甜品店!🍴🥤😍