2024-08-08
今晚放工同朋友嚟葵芳食嘢📆又唔想葵廣掃街 想靜靜地坐低 見到呢間餐廳好似幾靚就入咗嚟意粉選擇都好多 望落去都幾高檔haha 但又唔使去到幾百蚊一碟 尚算親民😂我哋嗌咗水牛芝士蒜香油封蕃茄醬配貓耳朵粉🐱醬汁唔係啲死甜蕃茄醬🥫真係有蕃茄同果種酸甜 水牛芝士亦都份量好多🧀啲貓耳朵粉都掛晒汁🍝炸薯條配黑松露蛋黃醬🍟嗌意粉加$18就可以有呢個小食🎉份量都頗多 而且都幾香脆牛油果蓉配半熟蛋牛角包🐮滿滿嘅火箭菜下🚀加上一粒水波蛋🥚同埋牛油果蓉🥑層次幾豐富 火箭菜都好好食😋配埋牛角包幾鍾意呢個配搭🫰🏻朱古力心太軟配開心果意式手工雪糕🥳呢個好打卡 好似一座雪山咁樣蓋住開心果雪糕最底層係心太軟♥️雖然唔係話超流心 但係味道都好好 口感一流 大推🌟🌟海鹽雪糕蜜糖吐司🍯睇到佢Menu上面張圖 個吐司係圓形覺得好有趣 原來係吐司周圍hold住圓形嘅蛋😹蜜糖好貼心咁另上 方便大家控制份量 配埋海鹽雪糕🧂螞蟻人最愛除咗意粉 佢嘅甜品都同樣出色 星期一夜晚都幾乎滿座 大家經過都可以試吓
我哋嗌咗