2025-02-07 0 views
成日喺鑽石山行過都見到呢間餐廳,今日終於入咗去試。🙏🏼 以下我會跟餸菜嚟到嘅先後次序,分享些少我品嚐的心得:第一碟上菜係薯條,薯條即炸新鮮,食得出係真用薯仔做的🥔外脆內軟!南瓜湯好味,是南瓜打到很creamy 的味道,味道適中,忌廉不會太濃味,足料。第二碟到的是意粉,意粉第一啖比較乾,之後發現原來啲油喺底,撈完之後成碗意粉嘅味道提升咗,先味好多。每一碟上面都有趣波波嘅蒜片,後期發現每啖意粉都加一粒蒜先會最突顯嗰種先蟹肉味,建議大家咁樣食!😻🫶🏻之後就是想從頭戲,他們的招牌鐵板燒,我們叫了個多拼的,因為想試吓不同肉的味道。餐包有驚喜,食落去唔係硬過嗰啲,係軟身有麥味的,燒肉方面,整體來說燒肉都比較乾身,有肉味但是裏面的汁不是太多,不過CP值來說,一個套餐這個價錢有+$8薯條任食、餐飲及錢財還是可以的。最後加了$48上了個窩夫甜品,是即做的外表幾好水果也新鮮只是窩夫皮稍為厚了一些。以上係個人少少評價,少少食物的美中不足。整體來說,這個價錢吃到這樣的套餐+環境,也不錯,推介朋友及家人聚會的好餐廳。

經典美式雜扒餐
蒜香蟹肉意粉
芒果yogurt drink+巨峰提子梳打
焦糖香蕉朱古力窩夫伴雪糕  (跟扒餐+$48)
2025-02-06
$222 (Dinner)
Dining Offer
Tasting Event