突然好想食pizza, 但又唔想食pizza hxx成日都聽見呢間野個名, 咁就試下喇~係28/2/2009 前都有優惠, 外賣自取平50%, 真係極之吸引ar~所以我就買左2 個批 + 2 個粉, total 都係$184, 5 個人食~ 服務 呢間分店得2 個職員, 即使我早左去拎, 佢地都可以係20 mins 後完成, 仲要味道不錯, 又無話唔夠熱或者整唔熟, 效率好高, 禮貌又好~ 值得一讚~pizza 12" 厚批 半分天下 : 香辣多寶 + 啖啖肉 - 每樣一半, 香辣多寶唔係好辣, 少少辣la~ o岩哂我, 批底意料之好鬆厚, 仲好過pizza hxx boo~ 啖啖肉, 真係啖啖都係內, 味道唔太濃, 2 個味都好鍾意~ 超級多寶 : 真係好多料, 多到都唔知食左乜入口, 不過同上面果2 個味相比, 就差ddd~ 如果再有優惠, 我會係食番上面果2 個味~意粉 吞拿魚蘑菇螺絲粉 : 味道... um... 本身個芝士味唔夠濃, 所以只覺一般, 不過吞拿魚就十足~ 肉醬意粉 : 又係好味過pizza hxx, 唔太濃, 又唔太酸, 剛剛好, 如果大家去食的話,
突然好想食pizza, 但又唔想食pizza hxx
成日都聽見呢間野個名, 咁就試下喇~

pizza 12" 厚批

意粉

肉醬意粉 : 又係好味過pizza hxx, 唔太濃, 又唔太酸, 剛剛好, 如果大家去食的話, 不妨一試~

總括黎講呢間野不錯, 我會再幫襯~ 只係地方唔太就腳~ 如果多幾間分店同賣多d 廣告, 應該可以越做越大~ 同埋暫時只限外賣, 無堂食, 有少少失色, 因為拎走再搵地方食, 實無即叫即整趁熱食咁好~
因為趕住拎野, 所以只係快拍... 唔好意思~^^"
正~ 上面半分, 下面多寶
正~ 上面吞拿, 下面肉醬