呢度有好多香港本地同埋獨家進口嘅北歐 #手工啤,有嚟自挪威、英國、荷蘭等地方。而且裝修都幾有特色,好似一個繽紛嘉年華咁。吧枱上面有個迴旋木馬嘅佈置,仲有 28 個啤酒龍頭,隨時可以試到好多款手工啤!我同老公去嗰日,撞正有好多人睇 #Rugby7,氣氛超好 🎪🏉 我哋試咗兩款 #啤酒,一款叫 Sour City (Tap 2),係蘇格蘭嘅酸啤,有熱情果同粉紅番石榴嘅味道,入口微酸。另一款叫 Lorita (Tap 6),係挪威嚟嘅,有微微百香果味,比較之下,我同老公都鍾意呢杯手工啤嘅味道同口感多啲 😋 除咗啤酒,呢度嘅食物都幾吸引!我哋試咗招牌芝士漢堡 (Signature MH Cheese Burger),個牛肉漢堡多汁,加埋鬆軟嘅麵包同自家製嘅芝士醬,仲有新鮮蕃茄同生菜等 #好食!仲有一尺長嘅炸魚薯條 (Foot-Long Fist & Chips),個魚外脆內嫩,一口咬落去香脆有汁!最後我哋仲叫咗焦糖香蕉煙肉多士,因為 Waffle 機壞咗,所以變咗做多士。個香蕉上面有層焦糖,再加埋煙肉、多士同糖漿,鹹鹹甜甜,就好似食緊個早餐咁 🥞🥓

Lorita、Sour City 酸啤

炸魚薯條 (Foot-Long Fist & Chips)
焦糖香蕉煙肉多士
Lorita、Sour City 酸啤
炸魚薯條 (Foot-Long Fist & Chips)
焦糖香蕉煙肉多士