2024-04-25
呢間位於北角滙的日式火鍋放題店,一共有4 款日式放題,我選了level 3 澳洲和牛食之放題,還可以任飲啤酒🍻、日本清酒🍶及紅酒🍷,勁抵食!另一優點是,每人一鍋! 各人可選喜歡的湯底,一共有6款湯底,我們揀的骨膠原豬骨及意熟成蕃茄鍋,湯底都幾濃郁,尤其喜歡蕃茄的酸甜! 肉類都上網點,有澳洲和牛、澳洲黑安格斯、極上牛舌、牛小排、封門柳、西班牙伊比利亞豚肉、羊肉等,最愛澳洲和牛,大理紋好靚,肉味濃又嫩滑,而牛舌都相當唔錯,香濃有嚼勁!自助區還有各款丸類、蔬菜、炸物、小食等,一大盤的滷味拼盤,有雞翼、雞腳、腩肉等,滷得入味,香氣撲鼻! 除了酒精飲品,汽水果汁都是任飲,也有整支冷茶!甜品有懷舊雪糕雪條,必試旺寶紅豆樂!
另一優點是,每人一鍋!