Hiring
$75-$93
Hourly
See All 10 Jobs
2021-05-14 848 views
麗港城幾個月前先啱啱開itamomo, 估唔到短短幾個月開仲已經開埋薩利亞。同樣都係意大利fusion快餐,不過薩利亞就走平價路線。30幾蚊就有一個餐,雖然份量唔算好多,但係適合細食或者進行緊少食多餐diet嘅朋友.薩利亞嘅衛生問題相信係好多報章嘅焦點,不過佢麗港城分店啱啱新開張,斷估都唔會有污糟野。所以可以放心食。但係正因為新開張,見到佢人手非常唔足夠,全場得2個侍應周圍走。好彩我都估到會好多人,所以我事先係openrice order 左外賣自取。app顯示話半個鐘頭就可以攞,但係我拎到返屋企發現個Pizza有啲凍,我諗其實15分鐘就已經可以拎。我今次叫左農舍pizza(洋蔥同菇),雞翼同漢堡。漢堡既份量係有驚喜,係平時漢堡扒兩倍嘅大細,薯角有兩三舊,粟米有幾羹,算係過下口癮。雞翼就冇期望所以冇失望。個人認為薩利亞CP值係高,味道合格,而且食咗冇肚痛,價錢實惠,適合細食嘅朋友

我今次叫左農舍pizza(洋蔥同菇),雞翼同漢堡。

雞翼就冇期望所以冇失望。

原味雞翼
意式洋蔥蒜蓉漢堡