2024-04-28 33 views
八木橋呢間日式燒肉之前已經食過 一直都想再去食 見佢最近出咗個三周年套餐,早三日經網上訂座就可以有呢個優惠仲要俾你食足四個鐘 而星期五六日都只係加$20 咁我緊係即刻Book😍😍😍係香港任飲任食 仲要係和牛嘅燒肉放題真係唔多,佢既牛肉真係好食🥩 無論係顏色肉質定係味道都食得出係比較新鮮 唔會係雪咗好耐嗰啲貨😌 除咗任食和牛仲有任食蠔 帆立貝 青口 鮑魚 蜆🦪等等海鮮👅 強烈推介燒鮑魚,好彈牙 煎香好好食😋佢嘅甜品飲品質素都幾好,有任食Häagen-Dazs雪糕同埋Asahi啤酒 🍻,和牛燒肉配日本啤酒真係不得了🤟🏻餐廳整體環境都好乾淨,上菜收碟都好快 服務唔錯架。
餐廳整體環境都好乾淨,上菜收碟都好快 服務唔錯架。
Type of Meal
Dinner