2022-05-23
今日因為要去旺角買運動用品,順便去做404!Error 19原來係running燒同呑POT嘅姐妹店,主打粉紅色系、公主風裝飾,店舖入面仲有大量Error既posters同其他週邊,一路食飯一路都播住Mirror同Error嘅歌,超岩fans食飯打卡!黑松露芝士薯條($48)前菜叫左個焗薯條,今次係幼薯條上面舖左芝士去焗,記得趁熱食,蘸埋特製黑松露醬就鹹度岩岩好!肉醬意粉($108)一上枱就係超香濃嘅蕃茄肉醬味,肉碎、蔬菜碎、香料同茄醬煮成嘅sauce撈埋軟硬剛好嘅意粉,份量都唔細,可以幾個女仔share。香煎雞胸 配 野菌燒汁($168)高蛋白質之選,兩塊雞胸煎得好香,有少少焦糖化,原本驚肉會乾柴但都幾軟腍,配埋甘筍、粟米條、菜同雜菌,感覺幾健康!Tiramisu 梳乎厘($95)即叫即整要等大概15至20分鐘,記得預定時間,又厚又軟彈嘅梳乎厘班㦸,咬落好濃嘅蛋香,配埋吉士醬同手指餅有多層次口感,個人覺得如果苦嘅元素多啲就好啦!芒果洛神花($50)用左好可愛嘅杯上突顯兩層飲料,上面係洛神花茶,下面係芒果醬,呢個酸度好開胃!冬瓜益力多梳打($50)好特別既飲品,原本入口係益力多味好濃,
冬瓜益力多梳打($50)好特別既飲品,原本入口係益力多味好濃,但慢慢就會飲到冬瓜嘅香甜!