2022-06-30
2nd bite 招牌煎肉餅脆蛋漢堡🍔配沙律薯條$178見佢依個配搭咁特別就叫咗嚟試吓啦😀中西合璧🤫首先佢用咗竹炭麵包已經加晒分😊連個包煎到勁香😁不過最香梗係佢個脆雞蛋😙同埋個煎肉餅😀雞蛋有流心嘅效果😏配埋啲芝士真係超級邪惡😇個肉餅都煎得好香😄唔算太硬又唔散😊食落去啱啱好😚最鍾意就係佢個薯條係雙色薯條😎蕃薯條🍠同埋普通薯仔條🍟就咁食已經好香😜加埋茄汁仲好食🤪沙律就係配咗啲沙律醋😀開胃廚師精選封門牛柳扒6oz $178 叫咗五成熟牛扒😌呢個價錢呢個份量真係相當之抵食😂食落去都好重牛肉味😗同埋食到佢表面嘅黑椒味😎加埋個蜜糖芥茉真係一流😜少少硬🤓但係可以接受🤩同埋佢仲可以加埋佢特製嘅薯蓉😉好鍾意佢個薯蓉有小小薯仔粒嘅口感🤣呢個沙律菜就同上面嗰個一樣啦😌仲有一個加分為係佢個牛底墊左啲蘑菇🍄蘑菇唔係普通炒過而係有忌廉汁😜所以同個牛都非常之夾特色餐湯🥣香脆牛角包🥐我估唔到個湯都幾creamy😎又濃郁🥳好重忌廉味😀仲有粒粒粟米嘅口感😍牛角包就正正常常🙃但係佢畫龍點睛嘅位係☺️加埋個湯一起仲好食
2nd bite 招牌煎肉餅脆蛋漢堡🍔配沙律薯條$178
廚師精選封門牛柳扒6oz $178