2022-12-25
US牛肉唰唰鍋🍲$168天氣咁凍梗係要食返個火鍋取暖啦😌佢個牛肉油脂分泌比例唔錯😎同個甜豉油嘅鍋非常之夾😘非常豐富😇有薯粉😌大白菜😀冬菇😁雜菇🙂紅蘿蔔😇同埋大蔥😜唔使落豉油就咁連同佢個湯底食已經覺得好夠味松葉蟹肉蟹膏竹炭多士🦀$88佢個多士層次豐富😎首先你可以落松葉蟹肉😜同埋蟹膏😍仲有啲蟹籽😗一齊食😃個麵包都整得好香😊加左d芝士😎外脆內軟😇真係有啲唔夠喉呀免治雞肉軟骨棒🐔$48因為係雞軟骨嘅關係所以口感非常之好😜同埋佢有一個生蛋😍同埋類似鰻魚汁嘅醬汁撈埋一齊食🥰勁開胃😗非常之特別🤩唔係度度有得食汁燒廣島蠔🦪$48/2串呢間日式餐廳除咗有基本嗰啲定食之外😙佢仲有串燒🤪表面上加咗啲醬汁😚所以非常之惹味鹽燒牛舌👅$52勁大嚿😜而且表面加咗一啲七味粉🥰所以都幾香雜錦天婦羅🍤$108入邊有南瓜😇茄子😍冬菇😘同埋幾條大蝦😀加埋佢個秘製天婦羅汁😗同埋一啲蘿蔔碎都唔錯😎炸得都幾香-🚽(5🌟滿分)🌟🌟🌟🌟唔講唔知原來呢個有一個咁細嘅商場🤓人流唔算好多😂所以乾淨程度都可以接受🤪但係個設施就唔算新啦
US牛肉唰唰鍋🍲$168
松葉蟹肉蟹膏竹炭多士🦀$88