秘製炆牛肉飯🐂$128個牛肉炆得超級林😎都幾入味😜入邊材料豐富😂有紅蘿蔔😜白蘿蔔😉冬菇😇仲有飯😄飯係韓式嘅珍珠米😜粒粒分明😇牛肉啲汁好好味😁好易送飯泡菜部隊湯麵🍜$98泡菜超級多😉酸酸甜甜😀好開胃呀😇都幾多材料😆有火腿😉金針菇😌同埋腸仔😎都幾有韓式風味😆有少少係辛辣麵嘅口感前菜$0超用心嘅小店😊連前菜都係唔使錢😙仲有勁多個選擇😍全部都酸酸甜甜好開胃泡菜煎餅$48新鮮整炸得好香口😄外脆內軟😆同埋口感都幾好😄同埋超級夠味🙂唔使落醬都好好食凍草莓拿鐵🍓$52一飲真係有韓國奶昔嘅感覺😜佢仲有少少士多啤梨蓉😍同埋偷偷地見到係用日本奶來沖😚所以好重奶味🤣飲完一杯仲唔夠喉🤩一次過叫咗兩杯嚟飲

秘製炆牛肉飯🐂$128

泡菜部隊湯麵🍜$98