牛什麵🐂-滷水汁加腩汁$45呢個麵都幾特別😂材料豐富😊有牛肚牛腸牛膀牛肺😁雖然係牛雜但係都處理得好乾淨🤣冇嗰啲奇怪嘅味道😊又唔算腥😊整體嚟講爽口😇配埋去滷水汁同埋面值食得好爽三餸車仔麵-蘿蔔🥕魷魚🦑牛肉餅$49除咗牛雜同埋豬雜嘅選擇🤪仲可以有平時嘅車仔麵😇蘿蔔炆得超級林☺️又入味又大嚿😂牛肉餅其實係扁咗嘅牛丸😊係潮州嘅特色🙂幾特別😊魷魚都係好爽口😂配埋佢個辣汁好惹味太陽餅🌞$49其實即係蝦餅😁我覺得有少少鯪魚肉餅嘅感覺😂配埋酸甜醬😀啱啱好😌新鮮炸熱辣辣新鮮魷魚鬚🦑其實同上面嗰個車仔麵魷魚鬚係差唔多😌但係就落咗啲辣椒☺️同埋花生😉潮州辣椒又係好惹味😀又唔算好辣😀同魷魚都好夾

牛什麵🐂-滷水汁加腩汁$45

三餸車仔麵-蘿蔔🥕魷魚🦑牛肉餅$49