2019-12-06
不嬲高氏大廈都有Cafe,今次就試吓2樓嗰間5% Cafe,其實都幾新!餐牌選擇都算幾多,價錢都適中,食啲嘢飲杯野可以順便玩下 board game ~如果人少少就可以傾計坐幾粒鐘,多人嘅話可以一齊玩Game。香煎龍利柳配牛肝菌汁長通粉$128牛肝菌汁味道都幾香,長通粉方面就小小軟身啦,龍利柳都算係小小結實,整體無論份量定係味道都OK架。黑椒汁雞扒拼司華力腸配薯角$108呢個黑椒汁完全係想像中的味道,雞扒煎得幾香仲有肉汁喺裏面,薯角就唔會話炸得好誇張好熱氣咁,味道已經好滿意。套餐方面飲品係包$40以下,如果超過就補返差價就OK。蜜桃水果茶$56 (加$16 )水果茶味道清甜,粉紅色好有少女心,而且冇特別加糖,甜味都比較天然好飲,我就唔鍾意飲另外加左白糖嘅茶。Chocolate Smoothie$56 (加$16 )呢個又係比想像中好飲好多,裏面有啲薄荷香味,而且有啲口感有啲朱古力,個份量仲好大添!
黑椒汁雞扒拼司華力腸配薯角$108
套餐方面飲品係包$40以下,如果超過就補返差價就OK。
蜜桃水果茶$56 (加$16 )
Chocolate Smoothie$56 (加$16 )