2020-05-02 1083 views
今日5.1黃金,緊係支持香港良心鋪頭呢間係我咁岩經過無意之中發現的小店唔誇張真係好食,裝修又幾靚,氣氛都好好我係五點幾發現到呢間舖,唔係話好肚餓,就問靚女員工有冇低消,佢答我只要每人叫一樣就得,好有禮貌,即刻入去坐低,冇幾耐出面就排長龍(全程消費都好好態度同服務)叫咗杯snowball (cocktail)同zero我好鍾意飲呢個酒,呢間調得幾好原條燒茄子,蒜蓉味,超級正!四色蠔最好食係黑松露味!😋食得出溝左牛油食到一半先記得影嘅串燒🤣係雞軟骨同牛舌我幾鍾意佢一點係唔會燒到有d黑焦有時d串燒個邊位會有少少焦食落小小苦呢間就好完美小脆有肉汁黑松露薯條呢個係我最驚喜,佢啲薯條炸得外脆內軟又大兜,黑松露醬超有良心,唔係得少少個d哈哈本身唔餓淨係諗住飲杯野同食個串燒,但見隔離枱太吸引又好香忍唔住叫左幾碟🤣有機會試埋佢啲定食雖然我勁讚,但我覺得有一樣小缺點,就係落鹽有啲重手🤣🤣串燒最後兩粒會好鹹,薯條食到最底嗰啲都係不過我本人重口味,所以覺得可接受,但男友就覺得少鹽會好好多
今日5.1黃金,緊係支持香港良心鋪頭
呢間係我咁岩經過無意之中發現的小店
唔誇張真係好食,裝修又幾靚,氣氛都好好

(全程消費都好好態度同服務)

叫咗杯snowball (cocktail)同zero
我好鍾意飲呢個酒,呢間調得幾好
原條燒茄子,蒜蓉味,超級正!
四色蠔

最好食係黑松露味!😋食得出溝左牛油
食到一半先記得影嘅串燒🤣係雞軟骨同牛舌
我幾鍾意佢一點係唔會燒到有d黑焦
有時d串燒個邊位會有少少焦食落小小苦
呢間就好完美小脆有肉汁
黑松露薯條
呢個係我最驚喜,佢啲薯條炸得外脆內軟
又大兜,黑松露醬超有良心,唔係得少少個d

忍唔住叫左幾碟🤣有機會試埋佢啲定食

不過我本人重口味,所以覺得可接受,但男友就覺得少鹽會好好多
2020-05-01
Type of Meal