Hiring
Hourly
Up to $23,500
Monthly
See All 5 Jobs
$53午餐招呼唔多好,食物質素稍比快餐店高少少,不過假假哋都叫餐廳裝修,但收費又比餐店低些,套餐可加$$可不加$$其他配菜,又可任飲如有自助酎水吧分店,人手唔多,但有鐘襟可叫人來幫你下單,如之前有店員幫你開咗單,只需scan qr code就可,可是今次無人招呼,叫了女店長來下單可要看面色😒?!今次叫了$35香辣蒜蜆殼意粉+$18細田園沙律和粟米湯或餐飲很快上菜,首先講前菜;細田園沙律都不外如是生菜,椰菜加啲粟米沙律醬ok,意外粟米湯大碗幼滑濃稠😋,有研磨黑糊椒灑面感覺高級,最重要當然主菜;香辣蒜蜆殼意粉,擺盆有啲求其😐,意粉像水白烚,感覺唔到蒜香油味🙄?!有無炒過?或只略炒,蜆殼份量也適中,味道也可,但整碟不是很有溫度,但佢哋有辣椒仔醬汁提供,滴幾滴後叫做救番成碟嘢,勉強過得去!
香辣蒜蜆殼意粉
套餐追加粟米湯+細田園沙律