2021-04-06 175 views
Easter本來朋友book左黎食下午茶 點知假期無下午茶反而令我哋有機會趕係5:30前落到lunch setLunch set比晚餐便$30-50左右 而且加$12可以加湯/沙律及飲品 變成set. 正👍🏻我哋一行3個女仔,比較細食 所以叫左芒果大蝦沙律🥗 味道 4/5 分 溫泉蛋卡邦尼通心粉 味道 3.8/5分 牛西冷配薯菜 味道 4.5/5分南瓜薯餅 味道5/5分蜜糖雞翼 味道 4.5/5分先講芒果大蝦沙律 基本上都係個d沙律菜同醋醬汁 好開胃 但值得一讚係芒果夠甜 亦都係一條薯條咁粗 👍🏻👍🏻卡邦尼通心粉唔係唔好食 都係同一般差唔多 無咩特別 但配流心溫泉蛋都值得讚牛西冷就有驚喜 我未食過咁有牛味而且有一隻手指節咁厚又煮得恰到好處的西冷 無咩筋 啖啖肉 口感一流😋真心有驚喜 而追加既南瓜薯餅同蜜糖雞翼都好好味 薯餅鬆脆 雞翼有啲好似檸汁又甜甜地 超開胃朋友飲左杯菠蘿特飲 $22 🍍見佢杯野好似幾好飲 (可惜無影相)雖然小店菜式唔多 但環境都叫坐得舒服 而且店員話無人等位都可以繼續坐 (本身用餐時間係90分鐘)最終坐左2個幾鐘 唔會食到趕頭趕命👍🏻追加左小食upgrade 埋加杯
我哋一行3個女仔,比較細食 所以叫左

芒果大蝦沙律🥗 味道 4/5 分