2016-03-14 209 views
前兩日係FACEBOOK 見到KFC 出左個$58 套餐(原價$129.30)只需要CLICK入KFC 個FACEBOOK PAGE, 再入去個優惠,咁佢就會EMAIL優惠比你買果陣SHOW 比個收銀睇就OK LAE個餐係我同老公一齊食既,份量其實一般,唔太夠食,如個飯係大SIZE會好D。。原味雞--佢真係好原味,食落一D 味都冇。蘑菇飯,雞皇飯--兒時在KFC 必食既蘑菇飯,但而家大左,反而覺得蘑菇飯冇雞皇飯咁好味,因為蘑菇飯冇左蘑菇既味道。而家KFC D 飯都煮得幾爛,完全冇口感。巴辣雞粒--小辣,個炸皮好厚由於個狂惹香燒雞要等10分鐘,所以分開左影狂惹香燒雞--表面好辣,但食到中間唔辣,D 味入唔到去隻雞度
買果陣SHOW 比個收銀睇就OK LA
E個餐係我同老公一齊食既,
份量其實一般,唔太夠食,如個飯係大SIZE會好D。。
原味雞--佢真係好原味,食落一D 味都冇。
巴辣雞粒--小辣,個炸皮好厚
狂惹香燒雞
由於個狂惹香燒雞要等10分鐘,所以分開左影