2023-05-27 43 views
佐敦私房菜-蒸汽海鮮粥底火鍋呢間私房菜已經開左8年!經過疫情三年都仲係度,就知道佢真係幾勁😏原來仲係香港蒸汽火鍋第一檔,平時只要打電話上黎就可以book位啦!如果生日當天,仲可以送好得意既包點😍😍主打就係超新鮮海鮮😏😏按照個人情況有唔同既套餐選擇,我同frd子揀左💰420/位既set:🐚噴水貝殼🦐海蝦🐟大連鮑魚🐟超大聖子:第一次見咁大隻!仲係脱殼洗到好乾淨既!🐚花螺🐠龍躉魚:一入口就是靚!魚皮膠質特別重!🦀️蟹🥩頂級牛:油脂分布剛好,火候控制得好,非常有牛味🍡黑松露墨魚丸:自家製,好濃黑松露味道🐔雞+(野菌籃):有啲似金針雲耳蒸雞!雞肉超級滑嫩☺️☺️🥬粗糧蔬菜盤🥣蒸鍋粥脆皮地瓜丸全程食完真係飽到要扶住個牆☺️☺️而且全程服務員姐姐都好貼心幫我地處理海鮮,計算時間同埋分埋俾我地食!今日好彩同老細講到兩句話,聽到佢啲海鮮全部係入貨既時候第一手可以供貨!😝😝🍴蒸蒸日上 (佐敦)📍佐敦柯士甸道144號祥景樓2樓A室💰人均400+
佐敦私房菜-蒸汽海鮮粥底火鍋

🐚噴水貝殼
🦐海蝦
🐟大連鮑魚
🐟超大聖子:第一次見咁大隻!仲係脱殼洗到好乾淨既!
🐚花螺
🐠龍躉魚:一入口就是靚!魚皮膠質特別重!
🦀️蟹
🥩頂級牛:油脂分布剛好,火候控制得好,非常有牛味
🍡黑松露墨魚丸:自家製,好濃黑松露味道
🐔雞+(野菌籃):有啲似金針雲耳蒸雞!雞肉超級滑嫩☺️☺️
🥬粗糧蔬菜盤
🥣蒸鍋粥
脆皮地瓜丸

🍴蒸蒸日上 (佐敦)
📍佐敦柯士甸道144號祥景樓2樓A室
💰人均400+
2023-05-21
$400 (Dinner)
Celebration
Birthday