2012-05-14
有3日都係8折,當然要買d反黎試下啦2牛奶卷$4.4見到個名幾吸引所以我買左個黎試我不嬲都幾中意飲牛奶,見到出埋包,應該都不錯吧,價錢都幾合理,因為個包身都幾大但當我一咬落口我就好失望啦根本就係排包冇咩特別,我中意試新野,當我滿心歡喜以為有新口味的時候,點知係我唔中意的排包我相信任何人都會覺得好失望啦合桃蛋糕$3.2我中意加入好多牛油的蛋糕因為試過牛油蛋糕所以今次想試下另外一個但我覺得呢個唔好食我之前食過個d合桃幾好味,但呢個苦的而且蛋糕鬆散,完全冇合桃蛋糕應有的口感,好失望下次都係要反個片裝牛油蛋糕tirimisu咖啡癡的我不能不吃呢個啦不過我覺得麻麻地原因個cream口感很奇怪,我唔ecpect係一舊野,應該係入口會溶個d佢呢隻似d朱古力一包包,超市有得買個隻,感覺好難食雖然係有d coffee味黑爵朱古力朱古力味的確好濃,有得似布朗尼,因為有層朱古力醬的東西上面都係苦苦的可可粉不過我覺得可可粉多得濟,可能佢覺得落得多應該會幾濃但咁樣只會弄巧反x,咁樣增加左個苦味,所以我覺得唔好食!
2牛奶卷$4.4 見到個名幾吸引所以我買左個黎試
但當我一咬落口我就好失望啦
根本就係排包
我相信任何人都會覺得好失望啦
合桃蛋糕$3.2 我中意加入好多牛油的蛋糕
因為試過牛油蛋糕所以今次想試下另外一個
但我覺得呢個唔好食
我之前食過個d合桃幾好味,但呢個苦的
而且蛋糕鬆散,完全冇合桃蛋糕應有的口感,好失望
下次都係要反個片裝牛油蛋糕
tirimisu 咖啡癡的我不能不吃呢個啦
不過我覺得麻麻地
黑爵朱古力 朱古力味的確好濃,有得似布朗尼,因為有層朱古力醬的東西
上面都係苦苦的可可粉
不過我覺得可可粉多得濟,可能佢覺得落得多應該會幾濃
但咁樣只會弄巧反x,咁樣增加左個苦味,所以我覺得唔好食!