2016-06-10 964 views
次次去timesquare睇戲諗唔到食咩就會食呢間(只是習慣。。)。今晚亦唔例外,但好似多左d新款式:。👄紅菜花卷 $78+10%👉🏻入面有d 蟹肉絲同d青瓜絲。味道好淡,只係得個賣相比人影下相。。。👄八瓜魚飯 $88+10%👉🏻嚟到以為係沙律。一半係蔬果,中間係薯片(熱氣),其餘係炒過同有調味既珍珠飯。d飯辣辣地,有魷魚粒同黑芝麻。其實我覺得個組合好9唔搭8,小妹唔識欣賞。。👄Cheese Waffle w/Egg $72+10%👉🏻🙄由頂部開始係蛋,芝士,炒香左既洋蔥同豬肉,底部係窩夫。又係一個小妹覺得9唔搭8既配搭。食落又咸又甜甘。。。人地既fusion係妹食,佢既fusion係古怪又唔妹食。我諗我下次睇戲前都係去第二度覓食了。。

👄紅菜花卷 $78+10%

👄八瓜魚飯 $88+10%

👄Cheese Waffle w/Egg $72+10%

2016-05-25
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$130 (Dinner)