2024-11-26
淘大商場好多嘢食,不過都好多係集團餐廳黎地下行入小小有間西餐,門口嗰張豬手promotion勁吸引(〃´𓎟`〃)▪️德國脆皮鹹豬手(柚子味)$98$98講真幾抵,唔算好大隻岩2人share~要左柚子味,醬汁酸酸甜甜幾解膩,醬汁似係蜜糖芥末嘅朋友,仲有德國豬手必有既酸菜~豬手皮唔同位置會有唔同口感,中間位置好脆卜卜,頭尾位置帶有少少煙靭▪️日本刺身帶子龍蝦汁燉飯$148好食好食!吸曬龍蝦汁既鮮味同微微煎香帶子完美結合,粒粒圓66中間仲有米心既口感▪️經典安格斯牛肉漢堡$106配有皮薯條,牛肉漢堡扒唔會煎到好乾,肉質仲係粉嫩,好鍾意個醬汁▪️鹽燒厚切牛舌心$44▪️鹽燒豬頸肉$38串燒同豬手,我會大推豬手🤣🤣相對抵食好多同好味,串燒乾左小小,無太大驚喜位▪️Strawberry Yakult(Cocktail) $68勁Cute既杯,完全係揀杯唔係揀飲品🤣仲有其他都好搞笑,呢杯係士多啤梨益力多沙冰🍓
▪️德國脆皮鹹豬手(柚子味)$98
▪️日本刺身帶子龍蝦汁燉飯$148