2024-09-21
成日覺得喺香港食韓燒係交智商稅😂今次試依間韓燒,竟然性價比好高!因為佢依排做緊優惠- $99任食五花腩😍🐷其實我就好少韓燒會食豬嘅~通常食牛多但係見佢咁抵!我都好想試講真,嚟到個賣相就唔算太靚,但係食咗之後認真一致認同比起其他出邊好貴嘅單點仲好食!其實每人食大約兩條五花腩都已經為返本啦!我另外再叫多咗一大碟🤟🏽我欣賞佢個韓燒爐唔係網款,因為燶底好麻煩😂同埋啲前菜都係無限添加👍🏽個人認為芽菜同埋泡菜好好食另外重點推介牛大腸!想講我喺香港食咗咁多次韓燒暫時未見過有一間有牛大腸食! 雖然佢係急凍,但係燒完嘅味同我喺韓國食嘅都好相似🥹之後我哋再嗌咗蔥煎餅,份量都幾多! 唔夠飽嘅我哋,就另外加咗個$38生菜🥬都係無限添加!生菜包豬肉冇咁Heavy又好似好健康咁😂😂😂最後飲品我哋試咗甜米露同Terra啤酒🍻前者第一次試甜甜地幾好飲!後者個啤酒我都係第一次試~都幾易入口👍🏽
其實我就好少韓燒會食豬嘅~通常食牛多
但係見佢咁抵!我都好想試
其實每人食大約兩條五花腩都已經為返本啦!
我另外再叫多咗一大碟🤟🏽
我欣賞佢個韓燒爐唔係網款,因為燶底好麻煩😂
同埋啲前菜都係無限添加👍🏽個人認為芽菜同埋泡菜好好食
最後飲品我哋試咗甜米露同Terra啤酒🍻