2010-09-19 11 views
一直都好鍾意西貢呢個地方, 既寧靜, 又近我最鍾意的海, 同埋我最喜愛的水上活動~上星期五, 趁放假同男朋友仔去西貢拍拖拖食個tea~去咗呢間Freeze, 一直都有經過呢間餐廳, 但一直都夾唔0岩時間入去試~今次堅heir 地食咗個tea, 叫了魚手指, 小食拼盤, 啤酒x1, 檸檬茶x1唔係好特別的食物不過堅係想讚下個魚手指, 炸得好好味, 好脆, 堅係即叫即炸的環境不錯, 係一個寧靜的地方, 我地坐近碼頭旁邊由3點heir 到5點, 唯一美中不足係, 夏天實在太熱佢地把強力風扇吹到我頭都亂哂但整體幾滿意, 服務態度都okayIt's a good place to "heir"P.S. 仲有機會撞到下D 明星, 我地就見到高海寧同吳家樂

上星期五, 趁放假同男朋友仔去西貢拍拖拖食個tea~

唔係好特別的食物
環境不錯, 係一個寧靜的地方, 我地坐近碼頭旁邊
由3點heir 到5點, 唯一美中不足係, 夏天實在太熱
佢地把強力風扇吹到我頭都亂哂
但整體幾滿意, 服務態度都okay

It's a good place to "heir"

推介:炸魚手指
小食拼盤
高海寧- 都幾親民架~~~ :D
2010-09-10
$100 (Tea)
推介:炸魚手指
  • 炸魚手指