2022-12-16 119 views
今日去旺角食火鍋放題,肉浦團火鍋放題,餐廳依家做緊一周年感謝祭,只需要加$20就可以任食A4和牛,超級化算,我哋梗係唔會錯過,今晚一於任食A4和牛。-蔬菜熟食醬料自助bar,選擇非常多,種類亦都非常豐富。醬料方面,連七味粉和孜然粉都有提供。熟食方面,有炸蝦天婦羅,炸蠔,各式各樣嘅丸類,非常多樣化。-藥膳花雕醉雞湯食火鍋點都想補一補,藥膳湯底已經調配好,花雕另外上,方便自己想加幾多就幾多,大量嘅雞肉去煮湯,濃厚的雞湯味道非常鮮甜。-A4和牛和牛質素非常高,一向最鍾意食A4的和牛,因為油脂分布最符合和牛吃起來最美味的程度,A3/5略嫌唔夠肥美/太過肥美,吃不到和牛的肉質的甜味。我個人比較鍾意食和牛牛五花,和牛牛小排,牛肉味同埋口感都係一流。-澳洲M5和牛,牛頸脊如果你比較偏好牛肉味濃郁,澳洲和牛同埋牛頸脊你就唔可以錯過,兩款牛肉肉味都非常濃郁,而且有一定嘅油脂,唔會過分煙靭。-評分 : 8/10
蔬菜熟食醬料
藥膳花雕醉雞湯