2024-01-12 52 views
冬天要食返啲暖笠笠嘅嘢!🥰壽喜燒又點少得一塊靚嘅牛!呢間啲和牛冇得頂,肉質超級幼嫩🤤如果大家係想慢慢細味和牛,唔想去食放題撐到咁辛苦,不防試吓呢一間!🌟和牛✨ 日本A4黑毛和牛(190g) $378👍🏻👍🏻✨ 極上A4黑毛和牛(190g) $478 👍🏻👍🏻個人覺得呢兩款和牛唔太食得出有乜嘢分別🤣都係咁滑!覺得可以直接揀平啲嗰個!✨ 二人set $1089特選三點和牛盛(300g) :有上面兩種+A5黑毛和牛肉眼👍🏻👍🏻👍🏻副食:福袋、帆立貝、廣島蠔、鮮美三色滑(蝦、牛肉、墨魚)+$15 升級日本稻庭烏冬飲品🥤/甜品:波子汽水、絲絨雪糕二人套餐都唔錯!佢除咗有三種牛肉,有埋貴啲嘅A5和牛之外,仲有副食,佢嘅帆立貝同廣島蠔都超大隻!而且個烏冬非常煙靭!😋強烈建議大家升級!仲要有埋好難搵到嘅波子汽水🥤見到即刻要點返枝!🌟湯底關東風壽喜燒👍🏻👍🏻👍🏻食和牛都一定係要點返個壽喜燒甜湯先至夾!無可取替!😍日式昆布柴魚建議可以唔好揀😂好似水加昆布。木之芽柚子胡椒湯👍🏻👍🏻個湯還好,主要係佢個柚子鹽醬汁好特別!帶到牛嘅鮮味!佢嘅牛肉真係好食!🤤不過我覺得呢個價錢來講,性價比唔算特別高~同樣嘅價錢可以

🌟和牛

✨ 日本A4黑毛和牛(190g) $378👍🏻👍🏻

✨ 極上A4黑毛和牛(190g) $478 👍🏻👍🏻

✨ 二人set $1089

副食:福袋、帆立貝、廣島蠔、鮮美三色滑(蝦、牛肉、墨魚)
+$15 升級日本稻庭烏冬

飲品🥤/甜品:波子汽水、絲絨雪糕

🌟湯底
關東風壽喜燒👍🏻👍🏻👍🏻
食和牛都一定係要點返個壽喜燒甜湯先至夾!無可取替!😍

日式昆布柴魚
建議可以唔好揀😂好似水加昆布。

木之芽柚子胡椒湯👍🏻👍🏻
個湯還好,主要係佢個柚子鹽醬汁好特別!帶到牛嘅鮮味!

佢嘅牛肉真係好食!🤤不過我覺得呢個價錢來講,性價比唔算特別高~同樣嘅價錢可以去食到buffet或者放題!不過如果你好注重和牛嘅質素嘅話,都不妨一試!而且佢舖頭偏細,我哋四個人一張枱好似有少少唔係好夠位放嘢食,要不停咁執位🤣時間都有限制,只得90分鐘,佢啲客真係一台接一台!雖然食就食得切,但係覺得如果冇時間限制嘅話會食得更開心🙈