2024-08-12
係中環想食Handmade pizza 😋仲可以享受live band 表演❓推介呢間位於雲咸街既Abbraccio 🌟設室內及室外座位,氛圍感一流,放工想飲返杯、食件PIZZA就岩哂🥳 🥳🔹Margherita DOP呢款經典嘅pizza雖然用料簡單,但係要做得出色絕對唔容易,手工蕃茄醬新鮮濃郁,水牛芝士夠濃香,薄皮餅皮,而且餅邊香脆,整體配合得好好!🔹Frisella呢款沙律有齊布塔拉芝士、吞拿魚、蕃茄、橄欖、銀鱈柳同其他香料,將芝士拌以其他配料,再連同酸種麵包一齊食,清新得來香氣十足!🔹Polpettoni Pasta 自家製嘅安格斯牛肉丸意大利麵,蕃茄醬非常濃郁,安格斯牛肉丸新鮮有口感,酸甜嘅感覺非常開胃,意粉掛滿蕃茄醬,食落好滿足!Abbraccio✨📍中環雲咸街75-77號嘉兆商業大廈5樓
仲可以享受live band 表演❓
推介呢間位於雲咸街既Abbraccio 🌟
設室內及室外座位,氛圍感一流,
放工想飲返杯、食件PIZZA就岩哂🥳 🥳 🔹Margherita DOP
呢款經典嘅pizza雖然用料簡單,但係要做得出色絕對唔容易,手工蕃茄醬新鮮濃郁,水牛芝士夠濃香,薄皮餅皮,而且餅邊香脆,整體配合得好好! 🔹Frisella
呢款沙律有齊布塔拉芝士、吞拿魚、蕃茄、橄欖、銀鱈柳同其他香料,將芝士拌以其他配料,再連同酸種麵包一齊食,清新得來香氣十足! 🔹Polpettoni Pasta
自家製嘅安格斯牛肉丸意大利麵,蕃茄醬非常濃郁,安格斯牛肉丸新鮮有口感,酸甜嘅感覺非常開胃,意粉掛滿蕃茄醬,食落好滿足! Abbraccio✨
📍中環雲咸街75-77號嘉兆商業大廈5樓