2018-08-09 988 views
琴日同男朋友去左洲際酒店食afternoon tea☺️$668 for two 兩個都好飽好飽 可以閒聊一個下午 望住無敵既維港 不過琴日都幾多人 而且洲際係不設訂座 2點30開始 越早到越可以望到既景越靚!我地太遲去 所以只能坐最側邊既位🙈(可以睇睇第三張) 我地既另一邊既景😍好美!個鬆餅好好食 配奶油 伯爵茶啫喱 甜甜的 還有玫瑰香桃果醬👍🏻 我地仲另點左黑松露薯條 佢係用黑松露油炸 所以非常香❤️Mango iced tea亦係推介之選 佢今期主題係同MDNA SKIN聯乘 以玫瑰香氣作基調 推出玫氣下午茶 佢環境真係好正 (上網一search 就會發現 夜景仲靚!)其實佢經常會有唔同主題,有興趣可以一試。
2018-01-08
Celebration