2021-05-04 679 views
今日専登同男友來Hea吓,因為通常食梳乎厘班戟都吾會飽😃,但賣相太吸引,上次在K11 Muses食了幸福班戟,今次就來試一試這裡。一進鋪,覺得環境吾錯,幾舒服,吾算太擠迫,而且好乾淨,侍應態度也不錯,有禮貌,值得一讚。我們選擇了兩客梳乎厘班戟,一個原味,另一個要了焦糖香桃,再加$25升級飲品(原味奶昔)另一個加$20配洛神花黑加侖子啫喱茶。首先上枱當然是飲品啦,男友叫的原味奶昔,平平無奇,只得奶味😐反而洛神花呢抔有驚喜,吾太酸幾好飲😄,等了一段時間(因為班戟要等25分鐘),主角來了我的焦糖香🍑班戟,賣相吸引,而且味道吾錯,仲有合桃在班戟上,好㚒,正,而男友選的原味就超普通了。今次都食得開心,而且價錢合理,下午茶抵食,會再來😊。
今次都食得開心,而且價錢合理,下午茶抵食,會再來😊。