2023-11-16 49 views
第一次踏足Airside😍呢個商場有K11 Musea同奧海城嘅混合版感覺😂好好行 好闊落 好fancy 喺度待上半日都唔過分 行咁耐梗係要搵間餐廳食餐好嘅坐低慢慢嘆👏🏻呢間絕對係好選擇☺️==============================Food List✏️🥪Ham & Cheese with 63°C Egg 烘脆左既酸種麵包加左牛油好香🧈配埋黑松露 意大利風乾火腿 車打芝士🧀好夾口感好豐富🤤仲有溫泉蛋&雜錦沙律 又健康又有營養🍀🍝Crab & Tobiko Pasta 強烈推薦💯口感非常濃厚 蟹肉配蟹膏直頭用漿口形容 鍾意濃厚Creamy一定會喜歡呢款意粉🤍🍕Chicken Cheese Pizza 用希臘皮塔餅比平時食開嘅Pizza底淋身一點 配上雞肉 芝士 甜椒大大啖咬落去10分滿足😊🥑Garden of Avalon 上有雪糕🍦下有布甸🍮直頭好似飲緊個甜品咁🩵🍹Pine-radise 好fresh 好清新 大大推介🉐嗰陣菠蘿香味撲鼻🌸好滿足💯
Food List✏️