2024-01-31
👧🏻😋👅🍽✨Airside新張冰室超水準🙌🏻-三點三冰室🇭🇰 九龍城啟德協調道2號AIRSIDE B1樓B127號舖 🇭🇰-😋晚市去三點三冰室除左食正餐, 都一定要試下佢地既小食, 小食都有十幾款選擇有鹹有甜, 仲有多款特色/經典炒粉麵飯, 冰室來講算好多元化😋開得係Airside格局都有返咁上下靚, 鋪位大又夠開揚, 全部梳化位, 野食款款高質, 最好係完全唔會好似普遍茶記D野食咁又鹹又油; 全日免加一, 都叫做對得住佢既價錢-🐟 🌭 鰻魚滑蛋炸熱狗 $75💯商場directory個icon餐廳就係用呢個招牌菜做signature, 名不虛傳勁好味, 仲係出面冇乜見到💯蛋皮下包住既係原隻炸熱狗, 油溫控制得剛好, 炸到金黃鬆脆唔油膩; 蛋皮上就係燒鰻魚, 厚肉香甜-🐂 頭抽乾炒牛河 $78✨用靚頭抽炒河果然鮮香又唔會太鹹, 有鑊氣條條分明, 牛肉腍得黎有咬口, 大大塊仲好多塊, 韭芽份量適中-🫕 🥪芝心蝦多士 (6件) $72💯超高質, 食落又係唔會覺得油淋淋, 彈牙蝦膠果厚過脆脆多士, 中間再加一層芝士勁正☺️-🍡迷你炸饅頭 (6件) $36✨除左煉奶仲有紅糖幾特別, 又一款出色炸物
Airside新張冰室超水準🙌🏻
芝心蝦多士 (6件) $72
芝心蝦多士
🍡
迷你炸饅頭 (6件) $36
✨除左煉奶仲有紅糖幾特別, 又一款出色炸物, 炸得好透, 質地鬆脆
🐥
瑞士雞翼 $62
💯食開重口味既人可能會覺得佢淡, 但我覺得岩岩好, 雞翼煮到好腍完全入味, 只係個汁唔會太重味, 係比較健康既茶記小食😆