2024-10-19
昆布鰹魚鍋有好濃郁嘅昆布同埋鰹魚嘅鮮味,味道清爽又香甜,打邊爐真係啱哂!臺式麻辣鍋有麻味辣味融合埋一齊,唔會太過辣,仲配埋豆腐同埋鴨血,幾惹味!頂級美國牛肩胛肉油脂分布好均勻,食落口肉汁豐富,肉質嫩滑有彈性有肉味華麗海鮮拼盤(小)擺盤好靚!有唔同嘅海鮮,包括有鮑魚、蝦、鱔片、扇貝、蜆等等,全部都新鮮!我最鍾意食就係蝦,生猛到仲郁緊🤣食落口好彈牙鮮甜,鮑魚都好新鮮彈牙!新鮮白鱔片鮮甜,一啲都唔腥,肉滑鮮嫩!食落嘅口感富有彈性,仲好爽口!但要小心進食,因為有幼魚刺,好味貓爪蝦滑造型好可愛好彈牙,食到鮮蝦嘅味道抹茶開心椰,開心果配濃郁嘅抹茶味道,好夾,仲有椰果粒,唔會太甜!毛肚大大塊食落口好爽口,放落麻辣鍋淥,好入味皇帝菜好爽甜,口感好脆嫩餐廳舒適好寬敞,私隱度幾高!餐廳設有自助吧,有醬料、前菜、水果、肉燥飯!推出左新鍋底,湯底升級仲唔洗加錢!仲有新海鮮炸物小食,我地食左酥炸蚵仔,幾好味!餐廳店員服務態度友善,抵讚!10月31日前迎國慶限定新品仲有75折,下次我會再同朋友黎食
貓爪蝦滑造型好可愛好彈牙,食到鮮蝦嘅味道
毛肚大大塊食落口好爽口,放落麻辣鍋淥,好入味
皇帝菜好爽甜,口感好脆嫩