2021-07-19 33 views
除咗西餐有all day breakfast之外我其實都幾鍾意食中式all day breakfast架🤣諗唔到食咩嘅時候最啱就係去食返一盅兩件🫖🍵又多嘢揀又唔使驚食得太飽,所以今日嚟到呢間食全日都有供應嘅點心真係幾開心啊🥳懷舊燒賣皇( $33 )好耐冇食過咁好食嘅燒賣,平時嘅豬肉燒賣都會夾雜着好多嘅肥肉🥓🥓呢度肥瘦做得好適中,唔會咬下咬到一舊肥肉,調味又唔會偏鹹🥰個人十分喜歡!醬皇蒸鳳爪( $25 )呢個鳳爪都一樣佢嗰醬唔會得個鹹字,反而鳳爪本身整得幾入味,唔需要靠一大pat醬來做調味☺️黑椒金錢肚( $35 )金錢肚滷得好淋,口感偏軟身😋😋每一舊金錢肚都沾上濃濃嘅醬汁,好正蒜蓉鮮蝦春卷( $28 )🦐🧄春卷即叫即炸,貼心地上枱已經剪開兩件,見到粒粒蝦肉,而且仲好特別地加咗一啲蔬菜🥬蒜蓉味都可以再加強啲咁就Perfect香茜馬蹄牛肉腸( $28 )因為芫荽黨黨員嘅我,又點可以錯過呢個腸粉呢,但略嫌芫荽嘅份量唔足夠🥬香味爭咗少少,但要讚一讚佢嘅腸粉做得個皮十分薄,亦都好滑口😚鹹魚馬蹄蒸肉餅飯( $40 )🍚原個蒸籠上枱嘅蒸飯,用咗荷葉襯底,好耐冇聞過咁香嘅米香👅👅雖然食本身已經食到好飽,

鹹魚馬蹄蒸肉餅飯( $40 )🍚原個蒸籠上枱嘅蒸飯,用咗荷葉襯底,好耐冇聞過咁香嘅米香👅👅雖然食本身已經食到好飽,但都係忍唔住食咗好多飯,肉餅質地又唔會太多肥肉,覆蓋晒全個蒸籠,幾高質🤓