2020-07-06
話說朋友係klook買左classified 既coupon, all day breakfast 買一送一$118 好抵!所以黎試下。今日星期五,鋪頭坐唔滿,限聚令下唔算好多人但d staff已經做到踢唒腳,等左好耐都未得閒理我地。落完Order又等多一輪先上黎,不過個賣相好吸引就原諒佢啦haha!一黎就咬左啖包同蛋,個包好香好好味!應該係搽左牛油再去烘!好有驚喜個包!通常all day breakfast 個包都係求奇揾塊包去烘一烘就算,但呢個唔係,好滿意!個蘑菇都幾香,有roasted既味道,朋友好中意。美中不足既係,all day breakfast 竟然冇薯餅有d失望,雖然我本身冇特別中意薯餅,但all day breakfast 感覺薯餅要在場呀。Overall係幾好食既,食物質素算係好唔錯,加多幾個人手更好,唔明點解可以忙到咁
個蘑菇都幾香,有roasted既味道,朋友好中意。