2021-09-25 393 views
食過無數間餐廳嘅 All day Breakfast (食 Brunch首選嘅指定選擇) 熱愛到要入埋社交平台嘅 All day Breakfast群組😂😂呢間係可以列入我下次再幫襯,職員安排咗我近窗位置嘅二人枱,仲有禮貌地比我選擇如果怕熱可以安排其他枱(因為近窗位置太陽會曬到),我就直接坐呢張陽光充足嘅枱,order咗個lunch set係香脆魚柳全日早餐 (跟餐飲) 另+$15可以揀湯或沙律,餐飲我再另加$$ 轉特飲,魚柳鬆脆(就算留到最尾先食,都仍然好脆,唔係炸到燶嗰種),沙律菜有我最鍾意嘅黑醋汁淋面,菇炒得好香,略嫌個蛋有少少熟,唔太夠滑,不過整體上呢份早餐係絕對近乎滿分!後話:職員安排嘅位置,雖然真係有點熱,不過就係因為有陽光反射,D相都影得好滿意😆 (唔記得影杯飲品😝)